Oua umplute acrisoare - Retete Culinare

Oua umplute acrisoare


Iti trebuie:
  • 10 oua
  • 200 g ficat de pui
  • 1 galbenus crud
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri smatana
  • 1 ceapa
  • 3 castraveti acri
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ouale si le pui la fiert in apa rece.
  2. Le lasi sa fiarba pana cand devin tari.
  3. Dupa ce au fiert le lasi sa stea cateva minute in apa rece cu otet , pentru a fi mai usor de curatat.
  4. Decojesti ouale, le tai jumatati si le scoti galbenusurile.
  5. Prepari o maioneza dintr-un galbenus crud, un galbenus fiert, o lingurita de mustar si ulei.
  6. Jumatate din maioneza o amesteci cu restul galbenusurilor fierte si cu pateul, pana se formeaza o pasta.
  7. Umpli jumatatile de albus cu crema facuta si le asezi pe un platou cu umplutura in sus.
  8. Pentru sos, castravetii murati ii cureti de coaja, ii dai pe razatoare, ii storci de zeama si-i amesteci cu maioneza ramasa si cu ceapa tocata marunt.
  9. Adaugi smantana, piper si sare, dupa gust.
  10. Sosul rezultat il torni deasupra oualor umplute.
  11. Ornezi cu patrunjel verde.
  12. Pofta buna!

Oua umplute acrisoare



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute acrisoare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute acrisoare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.