Piept de pui crispy - Retete Culinare

Piept de pui crispy


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 300 g fulgi de porumb
  • 4 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui si il stergi cu un prosop de bucatarie .
  2. Tai pieptul de pui felii, le bati usor cu ciocanul de snitele, le condimentezi cu sare si piper, dupa gust, apoi le lasii stea cateva minute la rece.
  3. Zdrobesti putin cu mana fulgii de porumb si-i asezi intr-o farfurie.
  4. Intr-un bol mic bati ouale cu patrunjelul tocat marunt, iar intr-o a treia farfurie asezi faina.
  5. Treci feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar in final le tavalesti prin fulgii de porumb sfaramati.
  6. Rumenesti feliile de carne astfel pregatite in ulei bine incins, pana prind o crusta aurie, si le scoti pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
  7. Pofta buna!

Piept de pui crispy


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui crispy "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui crispy - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro