Tocanita cu bame si legume - Retete Culinare

Tocanita cu bame si legume


Iti trebuie:
  • 600 g bame congelate
  • 500 g rosii in suc propriu
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet
  • condimente cu legume
  • sare
  • piper
  • busuioc
Pregatesti asa:
  1. Cureti legumele de coaja, le speli bine si cepele, morcovii si usturoiul le dai pe razatoarea mica.
  2. Celelalte legume le toci marunt.
  3. Bamele congelate le oparesti bamele 10 minute in apa clocotita cu doua linguri de otet si sare.
  4. Calesti legumele tocate si date pe razatoare in 2-3 linguri de ulei pana se inmoaie, apoi adaugi rosiile tocate, cu tot cu sucul in care au stat.
  5. Adaugi putina apa si lasi sa fiarbi 15 minute.
  6. Pui bamele oparite si scurse, condimentul cu legume, piper dupa gust, si le mai lasi 10 minute.
  7. La final, presari busuioc, dupa gust.
  8. Pofta buna!

Tocanita cu bame si legume




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu bame si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu bame si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.