Ciorba cu rosii si peste - Retete Culinare

Ciorba cu rosii si peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste ( crap, pastrav, merluciu )
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 250 g rosii taiate cuburi
  • 2 linguri unt
  • 5 castraveciori acri
  • 4 cartofi
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 lamaie
  • 300 ml smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi si il speli bine atat in interior cat si in exterior.
  2. Transezi pestele in bucatele potrivite, il condimentezi cu un praf de sare si piper si il lasi putin deoparte.
  3. Cureti morcovii, ceapa si cartofii.
  4. Toci o ceapa marunt, iar la fiert, in 3-4 litri de apa, pui si morcovii taiai.
  5. Cand s-au fiert legumele, adaugi bucatile de peste, mai sarezi daca e nevoie si lasi 5-10 minute.
  6. Strecori supa si tai pestele bucati.
  7. Calesti cealalta ceapa tocata in unt, adaugi rosiile si castraveciorii taiati felii subtiri si fierbi 10 minute.
  8. In supa strecurata, pui cartofii taiati cubulete si lasi sa fiarba 10 minute.
  9. Adaugi amestecul de rosii si lasi, la foc potrivit, pana se fierb cartofii.
  10. Adaugi bucatelele de peste si condimentezi cu piper.
  11. O servesti cu smantana, marar tocat si felii de lamaie.
  12. Pofta buna!

Ciorba cu rosii si peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu rosii si peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu rosii si peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.