Ciorba de fasole cu ton si afumatura - Retete Culinare

Ciorba de fasole cu ton si afumatura


Iti trebuie:
  • 300 g boabe de fasole
  • 250 g costita afumata
  • 2 conserve de ton
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 250 ml pulpa de rosii
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Cu cateva ore inainte de pregatirea retetei se pune fasolea la inmuiat in apa rece.
  2. Se opareste fasolea in trei ape.
  3. Adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate dupa preferinta, sare, dupa gust, si lasi sa fiarba, la foc mic, circa 20 de minute.
  4. Adaugi costita taiata bastonase si rumenita, pulpa de rosii, patrunjelul tocat marunt si lasi 10 minute.
  5. Potrivesti gustul de sare si piper, adaugi tonul, acresti cu zeama de lamaie, dupa gust, si lasi sa dea in cateva clocote.
  6. Pofta buna!

Ciorba de fasole cu ton si afumatura



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole cu ton si afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole cu ton si afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.