File de peste cu sos de legume si rosii - Retete Culinare

File de peste cu sos de legume si rosii


Iti trebuie:
  • 1 kg file de peste
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • 60 g ansoa
Pentru sos iti trebuie:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 250 g rosii din conserva
  • 1 lingurita zahar
  • 250 g ciuperci
  • 40 g capere
  • vegeta
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli fileurile de peste, le stergi cu un prosop de bucatarie si condimentezi cu vegeta si piper.
  2. Impanezi fileurile cu file de ansoa.
  3. Incingi uleiul de masline intr-o tigaie si prajesti fileurile de peste pe ambele parti.
  4. Pentru sos, cureti ceapa si usturoiul.
  5. Ceapa o toci marunt si usturoiul felii.
  6. Incingi o lingura de ulei si pui la calit ceapa si usturoiul, adaugi doua linguri de apa si lasi circa cinci minute.
  7. Pui peste ceapa caperele desarate si ciupercile taiate felii subtiri.
  8. Lasi cateva minute sa se caleasca.
  9. Torni pasta de tomate, le amesteci bine si mai lasi 2 minute pe foc.
  10. Adaugi rosiile din conserva cu tot cu sucul in care au stat.
  11. Condimentezi cu sare, piper, zahar dupa gust si le lasi pe foc 10 minute.
  12. Torni sosul de rosii intr-un vas termorezistent, pui bucatile de peste si le introduci in cuptor pentru circa 25 de minute.
  13. Pofta buna!

File de peste cu sos de legume si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu sos de legume si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu sos de legume si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.