Panettone cu cirese - Retete Culinare

Panettone cu cirese


Pentru blat iti trebuie:
  • 1 cana zahar
  • 125 g unt
  • 6 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 400-450 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
Iti mai trebuie:
  • 350 g cirese
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 lingura zahar
Pregatesti asa:
  1. Freci untul cu zaharul pana cand aceste se topeste in totalitate.
  2. Adaugi pe rand ouale si esenta de vanilie.
  3. Incorporezi usor fara amestecata cu praful de copt si o ingura de zahar cu scortisoara .
  4. Torni aluatul intr-o forma unsa si tapetata.
  5. Speli ciresele, le rupi coditele si le scoti samburii.
  6. Presari ciresele trecute prin faina si coci in cuptorul preincalzit circa 45-50 de minute.
  7. Lasi sa se raceasca 10 minute inainte de a scoate prajitura din forma.
  8. Decorezi cu zahar pudra.
  9. Pofta buna!

Panettone cu cirese

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Panettone cu cirese "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Panettone  cu cirese - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.