Pandispan cu crema de branza si cirese - Retete Culinare

Pandispan cu crema de branza si cirese


Pentru blat iti trebuie:
  • 150 g zahar
  • 125 g unt
  • 1 lingura ulei
  • 250 g iaurt
  • 1 esenta de vanilie
  • 400-500 g faina
  • 1 plic praf de copt
Pentru crema iti trebuie:
  • 400 g branza de vaci cremoasa
  • 4 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
Pregatesti asa:
  1. Amesteci zaharul cu esenta de vanilie, untul si freci energic pana cand obtii o compozitie spumoasa.
  2. Adaugi uleiul si iaurtul, faina amestecata cu praful de copt si framanti un aluat potrivit de tare.
  3. Intinzi aluatul intr-o foaie mai mare si-l asezi intr-o tava potrivita ca marime, unsa si tapetata, imbracand si peretii.
  4. Coci in cuptorul preincalzit circa 10 minute.
  5. Scoti tava din cuptor, intinzi branza cremoasa mixata cu zaharul, ouale si untul si presari ciresele fara samburi.
  6. Pui din nou tava la cuptor pentru 30-40 de minute.
  7. Presari prajitura cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

Pandispan cu crema de branza si cirese

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu crema de branza si cirese "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu crema de branza si cirese - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.