Minitarte umplute cu budinca - Retete Culinare

Minitarte umplute cu budinca


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 150 g unt
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 ml lapte
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 oua
  • 170 g zahar
  • 200 g alune
  • 4 linguri miere
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pregatesti un aluat din ingredientele de mai sus, amestecand energic oul cu zaharul, un praf de sare si zaharul vanilat.
  2. Adaugi untul la temperatura camerei si incorporezi faina cu praful de copt.
  3. Framanti un aluat fraged si-l lasi la frigider 30 de minute.
  4. Intinzi o foaie si tai sase cerculete putin mai mari decat formele de minitarte.
  5. Pui aluatul in formele unse, imbracand si peretii. intepi cu furculita, le asezi pe o tava si le coci circa 10 minute.
  6. Caramelizezi zaharul cu mierea, adaugi alunele zdrobite, amesteci si lasi sa se racoreasca.
  7. Amesteci caramelul cu budinca, cu ouale si umpli tartele.
  8. Le mai dai la cuptor 20 de minute.
  9. Pofta buna!

Minitarte umplute cu budinca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minitarte umplute cu budinca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minitarte umplute cu budinca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.