Supa crema primavaratica - Retete Culinare

Supa crema primavaratica


Iti trebuie:
  • 500 g spanac
  • 2 cepe
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceasca de vin alb
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac, le maruntesti si le lasi sa se scurga.
  2. Intre timp, cureti si speli ceapa, o toci marunt si o calesti in unt pana cand devine aurie.
  3. Adaugi usturoiul zdrobit frecat cu sare.
  4. Dupa ce se caleste, pui frunzele de spanac.
  5. Stingi cu vinul alb si torni 2 l de apa calduta.
  6. Lasi sa fiarba la foc mic, dupa care treci supa prin sita.
  7. Adaugi faina desfacuta cu putina apa rece si potrivesti gustul de sare si piper.
  8. La final adaugi iaurtul, iar inainte de a servi supa crema o dregi cu o lingurita de mustar.
  9. Pofta buna!

Supa crema primavaratica


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema primavaratica "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema primavaratica - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.