Placintele cu ciuperci - Retete Culinare

Placintele cu ciuperci


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 100 ml ulei de masline
  • 150 ml apa
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus prepari un aluat mai tare si nelipicios.
  2. Lasi aluatul la frigider timp de o ora.
  3. In acest timp, pui la calit ceapa pe care ai curatat-o si tocat-o marunt in prealabil si lasi pana cand aceasta se inmoaie.
  4. Adaugi si ciupercile tocate marunt si lasi pana cand scade zeama lasata de acestea.
  5. Potrivesti de sare si piper si adaugi mararul.
  6. Intinzi din aluat 2 foi.
  7. Tai dreptunghiuri mai mari, iar in mijloc pui o lingura de umplutura.
  8. Unesti aluatul in asa fel incat sa obtii niste pachetele.
  9. Ungi o tava cu unt, o tapetezi cu faina si asezi pachetelele.
  10. Dai placintelele la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
  11. Pofta buna!

Placintele cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placintele cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placintele cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.