Tocanita cu gogonele si rosii - Retete Culinare

Tocanita cu gogonele si rosii


Iti trebuie:
  • 700 g gogonele murate
  • 3 cepe
  • 600 ml suc de rosii
  • piper
  • marar
  • dafin
  • usturoi
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a gati aceasta tocanita, lasati gogonele murate in apa rece pentru cateva ore, pentru a scapa de excesul de sare.
  2. Dupa ce au stat la desarat, tai gogonele in patru si le pui la fiert circa 40 de minute.
  3. Intr-o tigaie, pui ulei la incins si calesti ceapa pe care ai curata-o si ai tocat-o marunt.
  4. Adaugi si sucul de rosii si mai lasi pe foc pana cand se omogenizeaza.
  5. Adaugi si gogonelele, verdeata, condimentele si mai lasi sa se inabuse cateva minute.
  6. Pofta buna!

Tocanita cu gogonele si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu gogonele si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu gogonele si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.