- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Tocanite
- Tocanita cu gogonele si rosii
Tocanita cu gogonele si rosii
- Prezentata de: Rotariu Mirabela
- » Cartea De Bucate : Retete de Tocanite
- » Fara nota
- » Data: 21/03/2012
Iti trebuie:
- 700 g gogonele murate
- 3 cepe
- 600 ml suc de rosii
- piper
- marar
- dafin
- usturoi
- ulei
- Inainte de a gati aceasta tocanita, lasati gogonele murate in apa rece pentru cateva ore, pentru a scapa de excesul de sare.
- Dupa ce au stat la desarat, tai gogonele in patru si le pui la fiert circa 40 de minute.
- Intr-o tigaie, pui ulei la incins si calesti ceapa pe care ai curata-o si ai tocat-o marunt.
- Adaugi si sucul de rosii si mai lasi pe foc pana cand se omogenizeaza.
- Adaugi si gogonelele, verdeata, condimentele si mai lasi sa se inabuse cateva minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu gogonele si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".