Ciorba de pui cu legume si macaroane - Retete Culinare

Ciorba de pui cu legume si macaroane


Iti trebuie:
  • 500 g piept de pui
  • 250 g macaroane
  • 5 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei colorati
  • sare
  • piper
  • concentrat cu gust de faina
  • ulei
  • apa
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine legumele.
  2. Intr-o tigaie pui la incins ulei, adaugi morcovii dati pe razatoare, ceapa si ardeii tocati marunt si lasi pana cand se inmoaie putin legumele.
  3. Adaugi apa si lasi sa fiarba.
  4. Intr-o oala cu apa rece pui la fiert pieptul de pui cu o lingurita de sare.
  5. Spumezi ori de cate ori este necesar.
  6. Dupa ce au fiert legumele, pui rosiile decojite si date pe razatoare, adaugi melcisorii si pieptul de pui fiert si tocat cubulete si mai lasi pana sunt fierte macaroanele.
  7. La final, mai adaugi sare si piper dupa gust si putin concentrat cu gust de gaina
  8. Pofta buna!

Ciorba de pui cu legume si macaroane


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui cu legume si macaroane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui cu legume si  macaroane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.