Pizza family - Retete Culinare

Pizza family


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina alba
  • 8 g drojdie proaspata
  • sare
  • aproximativ un pahar de apa calduta
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g piept de pui dezosat si fiert
  • 100 g sunca presata
  • 50 g costita afumata
  • 1/2 ardel rosu
  • 4 ciuperci
  • 200 g telemea de vaci
  • 200 ml suc de rosii
  • 80 g cascaval
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat omogen si elastic astfel: dizolvi drojdia in apa calduta, adaugi un praf de sare si faina.
  2. Daca mai e nevoie mai adaugi fie faina, fie apa.
  3. Framanti bine aluatul si il lasi la loc caldut cateva minute.
  4. Tai cubulete pieptul de pui, sunca presata si costita afumata.
  5. Ardeiul il feliezi subtire, la fel si ciupercutele, telemeaua si cascavalul le dai prin razatoare, iar ouale le bati bine.
  6. Ungi o tava cu ulei, o tapetezi cu faina si intinzi o foaie din aluatul preparat mai sus.
  7. Deasupra, stropesti cu suc de rosii, presari un strat de telemea rasa, presari cubuletele de piept de pui, sunca si costita, rodelele de ardei si ciupercutele feliate.
  8. Imparti uniform deasupra oul batut si cascavalul ras.
  9. Dai pizza la cuptor pentru 25 de minute, la foc potrivit.
  10. Pofta buna!

Pizza family


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pizza family "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pizza family" Pizza family - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
madalina Nota: Retete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de PizzaRetete de PizzaRetete de Pizza Fara nota
Ce pot sa spun?Arata bine,chiar acum ma duc sa o incerc.Dar aluatul cat trebuie sa stea la cald 10-15 min,sau pana se umfla?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.