Chec din ficat de pui - Retete Culinare

Chec din ficat de pui


Iti trebuie:
  • 800 g ficat de pui
  • 500 g inimi de pui
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 10 oua
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei
  • condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli organele de pui, le cureti de pielite si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, timp de 30 de minute.
  2. Spumezi ori de cate ori este necesar si continui fierberea.
  3. Dupa ce au fiert, lasi organele sa se racoreasca si sa se scurga de surplusul de apa.
  4. Toci ficateii si inimile marunt.
  5. Ceapa o tai fin, o oparesti apoi o lasi la scurs.
  6. Intr-o tigaie pui la incins 2 linguri de ulei si calesti putin ceapa.
  7. Amesteci ficatii si inimile tocate marunt, adaugi ceapa calita,  verdeata, taiata foarte fin, 9 oua batute bine cu un praf de sare.
  8. Adaugi si condimente pentru drob si amesteci bine pana cand compozitia se omogenizeaza.
  9. Intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina sau pesmet, pui aceasta compozitie, iar deasupra torni un ou batut bine,
  10. Lasi la cuptor circa 40 de minute, la foc potrivit.
  11. Pofta buna!

Chec din ficat de pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec din ficat de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec din ficat de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.