Orez cu tocanita de rosii - Retete Culinare

Orez cu tocanita de rosii


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 40 g unt
  • 4 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • 2 ardei rosii
  • 125 g masline negre fara samburi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • coaja de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • 2 pahare de vin alb
  • 250 g orez
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc, o cureti de pielite daca e cazul, o stergi bine cu un prosop de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si toci carnea cubulete.
  2. Intr-o tigaie pui 1 lingura de ulei cu 40 de unt si calesti cubuletele de carne.
  3. Adaugi ceapa tocata, usturoiul sfaramat, ardeii taiati felii, patrunjelul, foile de dafin si 2 bucati de coaja de lamaie.
  4. Stingi totul cu 2 paharele de vin si lasi sa fiarba timp de 20 minute.
  5. Adaugi rosiile curatate de samburi si de pielita si taiate felii,  maslinele negre fara samburi si 2 cani de apa.
  6. Continui fierberea inca 45 de minute, pana ce carnea e bine fragezita.
  7. Alegi orezul, il speli in cateva ape si il pui la fiert in supa de legume cu un praf de sare.
  8. Dupa ce acesta a fiert, il strecori si il servesti cu tocana preparata mai sus.
  9. Pofta buna!

Orez cu tocanita de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu tocanita de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Orez cu tocanita de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.