Paste umplute cu pui si arahide - Retete Culinare

Paste umplute cu pui si arahide


Iti trebuie:
  • 400 g cannelloni
  • 400 g carne tocata de pui
  • 125 g arahide
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 300 g pasta de tomate
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura mare faina
  • 125 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • nucsoare
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ceapa, o toci marunt si o pui la calit in 2 linguri ulei de masline.
  2. Cand aceasta devine aurie la culoare, adaugi carnea tocata de pui si amesteci bine.
  3. Condimentezi cu sare, piper si nucsoara si lasi sa se caleasca impreuna circa 10 minute.
  4. Amesteci pasta de tomate cu frunzele proaspete de busuioc tocate marunt, piper alb, putin zahar (cam o lingurita) si lasi deoparte cateva minute.
  5. Intre timp, din arahide, restul uleiului de masline, patrunjelul si busuiocul proaspat, prepari in blender un sos (pesto) pe care, alaturi de usturoiul si zdrobit, respectiv 3 linguri din sosul de rosii, le torni peste
  6. carne si amesteci bine din nou, lasand la foc mediu inca 10 minute.
  7. Lasi compozitia cu carne tocata de pui sa se racoreasca putin.
  8. Dupa aceea, pui compozitia obtinuta intr-o punga mai groasa, pe care o tai la un capat si umpli astfel cannelIoni.
  9. Intr-un vas termorezistent, asezi jumatate din sosul de rosii, aranjezi cannelloni si torni deasupra restul sosului de rosii.
  10. Pentru sosul de cascaval, topesti intr-o craticiara untul, iei de pe foc, pui faina, laptele si amesteci bine cu telul, pentru a nu se forma cocoloase.
  11. Pui din nou sosul pe foc mic si il lasi circa 5 minute, pana capata consistenta.
  12. In sosul cald, pui jumatate din cantitatea de cascaval ras si amesteci bine, pana se topeste.
  13. Torni sosul cald peste sosul de rosii care acopera cannelloni.
  14. Presari deasupra restul de cascaval si dai tava la cuptor pentru 20 de minute.
  15. Pofta buna!

Paste umplute cu pui si arahide

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste umplute cu pui si arahide "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste umplute cu pui si arahide - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.