Pandispan cu stafide si fructe - Retete Culinare

Pandispan cu stafide si fructe


Iti trebuie:
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 cana branza de vaci
  • 150 g unt
  • 2 cani faina
  • 3 oua
  • 80 g stafide
  • 100 g fructe confiate
  • 4 linguri rom
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lamaie
  • 1 lingura unt
  • 100 g nuca
  • faina pentru tapetat
Pregatesti asa:
  1. Intr-un pahar pui romul si pui stafidele sa se inmoaie.
  2. Freci branza de vaci cu untul lasat cateva minute la temperatura camerei, adaugi zaharul si zaharul vanilat si continui sa amesteci energic pana cand se omogenizeaza.
  3. Tai fructele confiate si nucile cat mai marunt si le adaugi si pe ele in compozitia de mai sus.
  4. Bati ouale intregi cu un praf de sare, adaugi faina amestecata cu praful de copt si compozitia de branza.
  5. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  6. Presari faina pe masa de lucru si intinzi o foaie pe care o rulezi la dimensiunea tavii de copt.
  7. Tapetezi tava cu hartie de copt si asezi checul in tava.
  8. Dai checul la copt la foc potrivit, timp de 15 minute, apoi la foc mai iute timp de 30 de minute.
  9. Scoti tava, ungi checul cu unt si il pudrezi cu zahar pudra.
  10. Pofta buna!

Pandispan cu stafide si fructe


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu stafide si fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu stafide si fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.