Trandafiri cu scortisoara - Retete Culinare

Trandafiri cu scortisoara


Iti trebuie:
  • 300 ml bors
  • 1 cub drojdie
  • 400 g zahar
  • 1 plic scortisoara
  • 1 plic praf de copt
  • 300 ml apa minerala
  • 1 pachet unt
  • 3 mere
  • faina cat cuprinde
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in apa calduta, adaugi borsul, 2 linguri zahar, un praf de sare si 2 linguri de faina si prepari o maia pe care o lasi la loc caldut circa 30 de minute.
  2. Intre timp amesteci praful de copt cu faina, si le adaugi usor in maiaua preparata si framanti bine pana cand obtii un aluat omogen si usor de prelucrat.
  3. Lasi aluatul la crescut intr-un loc caldut.
  4. Dai merele pe razatoarea mica, adaugi 250 g zahar, 2 linguri faina, 1 linguri ulei si 2 lingurite scortisoara, avand grija sa amesteci energic pana cand obtii o pasta de mere.
  5. Din aluatul dospit faci foi, din care tai bucati potrivite, pui cate doua linguri de mar si rulezi sub forma de trandafiri ( tai felii dupa ce ai facut rulada).
  6. Ungi o tava cu ulei, o tapetezi cu faina si asezi trandafirii cu mere.
  7. Dai tava la cuptorul incins pentru circa 30 de minute.
  8. Cand sunt bine copti, asezi trandafirii pe un platou si ii presari cu zahar pudra vanilat.
  9. Pofta buna!

Trandafiri cu scortisoara



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Trandafiri cu scortisoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Trandafiri cu scortisoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.