Piept de pui cu sos de morcovi - Retete Culinare

Piept de pui cu sos de morcovi


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 80 ml ulei
  • 5 morcovi
  • 100 ml vin alb
  • 1-2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri bulion
  • 125 g cascaval
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui si il stergi cu un prosop de bucatarie.
  2. Condimentezi cu sare si piper si il pui intr-un vas termorezistent uns cu uns.
  3. Adaugi peste pui cimbru si vinul si lasi sa se rumeneasca frumos.
  4. Intre timp, prepari un sos bechamel din: faina, ulei si lapte, pe care il amesteci cu bulionul si putin zahar si fierbi amestecul cateva clocote.
  5. Speli morcovul, il cureti de coaja si il dai pe razatoarea mare.
  6. Intr-un vas cu apa rece si un praf de sare pui morcovul la fiert.
  7. Amesteci morcovul fiert si razuit cu sosul bechamel.
  8. Torni amestecul peste pieptul de pui din tava, pui cascavalul si dai la cuptor pentru gratinare circa 10 minute.
  9. Pofta buna!

Piept de pui cu sos de morcovi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sos de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu sos de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.