Tocanita cu orez si praz - Retete Culinare

Tocanita cu orez si praz


Iti trebuie:
  • 300 g orez
  • 3-4 bucati de praz
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri bulion
  • 1 ceapa
  • 900 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa de coaja, o speli bine si o toci marunt.
  2. Intr-o tigaie, pui la incins 2-3 linguri de ulei si adaugi ceapa tocata marunt.
  3. Lasi pana cand ceapa se inmoaie si devine aurie la culoare, dupa care adaugi prazul spalat si taiat rondele.
  4. Alegi orezul si il clatesti in cateva ape si il adaugi si pe el alaturi de ceapa si praz.
  5. Adaugi supa de legume si lasi sa fiarba la foc mic, pana cand orezul se inmoaie.
  6. Inainte cu 10 minute de a fi gata adaugi si orezul, sare, piper si la final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Tocanita cu orez si praz


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu orez si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu orez si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.