Tocanita de ardei cu orez - Retete Culinare

Tocanita de ardei cu orez


Iti trebuie:
  • 10 ardei diferit colorati
  • 2 cepe
  • 350 g orez
  • 3 linguri ulei
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul, il speli bine in cateva ape si il lasi cateva minute la inmuiat in apa rece.
  2. Cureti ceapa, o speli bine o toci marunt si o pui la calit intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.
  3. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugi orezul.
  4. Speli bine ardeii, ii tai julien si ii inabusi cu o lingura de ulei.
  5. Cand s-au inmuiat ii adaugi in cratita cu orezul, adaugi rosiile date prin separator (pentru a inlatura coaja si semintele) si 3 cesti de apa (sau supa de legume).
  6. Potrivesti gustul de sare si piper si dai la cuptor pana scade apa, iar orezul este potrivit de fiert.
  7. Scoti pilaful din cuptor si-l ornezi cu marar verde tocat si cu crengute de marar.
  8. Pofta buna!

Tocanita de ardei cu orez


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ardei cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ardei cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.