Mancarica de urzici cu legume - Retete Culinare

Mancarica de urzici cu legume


Iti trebuie:
  • 800 g urzici
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei
  • 1-2 linguri hrean ras
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Speli frunzele de urzici in mai multe ape pana cand te asiguri ca pe suprafata frunzelor nu mai este nicio urma de nisip si praf.
  2. Fierbi urzicile in apa clocotita cu sare.
  3. Cand sunt gata, le scurgi, le treci prin sita sau le toci pe un suport de lemn.
  4. Le pui din nou la foc, le amesteci cu faina si cu cateva linguri de zeama, in care au fiert.
  5. Le bati bine pe foc slab, pana se umfla.
  6. Servesti urzicile fierbinti amestecate cu frunze de patrunjel verde, cu hrean ras deasupra, ceapa prajita in ulei si mamaliga.
  7. Pofta buna!

Mancarica de urzici cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de urzici cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de urzici cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.