Tocanita cu verzisoare si bacon - Retete Culinare

Tocanita cu verzisoare si bacon


Iti trebuie:
  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 250 bacon
  • 5 cepe verzi
  • 100 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • 2 linguri suc de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli bine verzisoarele, le cureti de frunzele exterioare daca e cazul si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce a dat in fiert le mai lasi maxim 5 minute.
  3. Dupa ce le iei de pe foc, le treci sub un jet de apa rece si le lasi intr-o sita la scurs.
  4. Intr-o tigaie de teflon pe care ai pus-o la incins, pui ceapa verde spalata si taiata rondele subtiri si calesti pana cand acestea devin moi, adaugand cantitati mici de apa, atat cat este nevoie pentru a preveni lipirea.
  5. Adaugi varza si supa de legume si fierbi totul maxim 5 minute.
  6. Potrivesti gustul cu sare si piper si stropesti cu putina lamaie.
  7. Pofta buna!

Tocanita cu verzisoare si bacon



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu verzisoare si bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu verzisoare si bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.