Cartofi cu varza si vita la cuptor - Retete Culinare

Cartofi cu varza si vita la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de vita
  • 3 cepe
  • 8 cartofi
  • 1 kg varza murata
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust
Pregatesti asa:
  1. Ungi un vas termorezistent cu unt.
  2. Speli bine carnea de vita, o stergi cu un prosop de bucatarie, o condimentezi cu sare si piper si o lasi la rece cateva minute.
  3. Cureti si speli ceapa si cartofii si le tai rondele.
  4. Toci fideluta varza murata, pe care ai lasat-o cateva minute in apa rece pentru a indeparta excesul de sare.
  5. Asezi ingredientele in vasul termorezistent uns cu unt astfel: primul strat sa fie de carne, apoi vine stratul de ceapa, cartofi, iar ultimul strat sa fie format din fidelutele de varza.
  6. Presari peste fiecare strat piper si orice alte condimente preferi, iar la sfarsit torni supa de carne.
  7. Pui mancareala cuptor, la foc potrivit si lasi circa o ora.
  8. In acest timp, mai scoti vasul din cuptor si verifici.
  9. Pofta buna!

Cartofi cu varza si vita la cuptor



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi cu varza si vita la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cartofi cu varza si vita la cuptor" Cartofi cu varza si vita la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Florin f. Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de VitelRetete din Carne de Vitel Fara nota
Tocmai ce am preparat. cu mici modificari. gatit in vas de "tuci" , supa facuta cu sos de rosie , unt , carnita de vitel taiata mic, piper, sare, si varza, n-am folosit murata.

in rest este ca in reteta !

sa vedem cum iese peste circa 1 ora si ceva




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.