Tocanita cu broccoli si ciuperci - Retete Culinare

Tocanita cu broccoli si ciuperci


Iti trebuie:
  • 500 g broccoli
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 2 morcovi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 150 g sunca
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • lamaie
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine legumele.
  2. Toci marunt ceapa si morcovii intr-un vas in care ai pus la incins 2 linguri ulei de masline.
  3. Dupa ce acestea s-au calit putin, adaugi faina, amestecand bine, pui sucul de rosii, sare si piper si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
  4. Fierbi cateva minute pana cand se ingroasa putin.
  5. Cureti broccoli si il fierbi timp de 10 minute in apa clocotita in care adaugi zeama de lamaie si sare.
  6. Strecori bine.
  7. Cureti ciupercile, le speli, le tai si le calesti in putin ulei cu putina zeama de lamaie, iar cand s-au inmuiat, adaugi sunca taiata marunt si mai lasi totul sa se caleasca impreuna.
  8. Asezi broccoli fiert pe un platou in care urmeaza sa-l servesti si il acoperi cu garnitura de mai sus, presarand patrunjel verde fin tocat.
  9. Pofta buna!

Tocanita cu broccoli si ciuperci



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu broccoli si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu broccoli si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.