Ciorba cu carne tocata - Retete Culinare

Ciorba cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • fidea
  • bors de casa
  • smantana
  • 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie pui la incins 1 lingura de ulei si carnea tocata ( amestec de vita si porc).
  2. Condimentezi cu sare si piper si lasi pana cand carnea isi schimba culoarea.
  3. Cureti si speli bine legumele si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  4. Dupa ce au fiert legumele, adaugi carnea tocata si calita si lasi sa fiarba, apoi adaugi borsul si fideaua.
  5. La final, dregi ciorba cu smantana si cu o lamaie stoarsa.
  6. Pofta buna!

Ciorba cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.