Paste cu sos de rosii si vita - Retete Culinare

Paste cu sos de rosii si vita


Iti trebuie:
  • 400 g paste ( orice forma doriti, chiar si tagliatele )
  • 500 g carne de vita
  • 2 cepe mici
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei grasi
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1/2 lingura amidon alimentar
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita boia de ardei
  • busuioc
  • verdeata
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, o toci marunt si o pui la calit in 2 linguri de ulei.
  2. Adaugi si usturoiul tocat fin si lasi 2-3 minute.
  3. Carnea o speli, o cureti de pielite si o tai cubulete si o adaugi si pe ea in tigaia cu ceapa si usturoi.
  4. Stingi cu apa calduta si lasi sa fiarba inabusit 25-30 de minute.
  5. Condimentezi cu sare, piper, ardei iute fin tocat, boia de ardei si busuioc.
  6. Adaugi amidonul dizolvat in 2-3 linguri de apa, sucul de rosii si ardeiul gras tocat cubulete.
  7. Lasi la foc mic 10-15 minute si potrivesti apoi gustul cu zeama de lamaie
  8. Intr-o oala pui la fiert apa cu un praf de sare si o lingurita de ulei.
  9. In momentul in care incepe sa fiarba adaugi pastele si le lasi sa fiarba conform indicatiilor de pe pachet.
  10. Le treci printr-un jet de apa rece si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
  11. Pui pastele intr-un castron si le stropesti cu cateva picaturi de ulei.
  12. Amesteci usor si le acoperi sa se pastreze calde.
  13. Servesti pastele cu sosul de rosii si carne si decorezi cu verdeata proaspata tocata marunt.
  14. Pofta buna!

Paste cu sos de rosii si vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sos de rosii si vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sos de rosii si vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.