Paste cu ciuperci si telemea - Retete Culinare

Paste cu ciuperci si telemea


Iti trebuie:
  • 400 g paste ( orice forme preferati )
  • 300 g carnaciori semiafumati
  • 250 g ciuperci
  • 250 g telemea
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.
  2. Lasi pastele sa fiarba timpul indicat pe ambalajul acestora.
  3. Dupa ce au fiert, clatesti pastele sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
  4. Cureti si speli bine ciupercile, le toci marunt si le pui la calit in 2 linguri de unt.
  5. Condimentezi cu sare si piper, iar cand ciupercile sunt aproape gata adaugi si rondele de carnaciori.
  6. Ungi un vas de yena cu unt, adaugi pastele, ciupercile calite si carnaciorii, iar deasupra razi telemeaua de oaie ( avand grija sa nu fie prea sarata ).
  7. Lasi sa se gratineze la cuptor circa 10 minute.
  8. Pofta buna!

Paste cu ciuperci si telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu ciuperci si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu ciuperci si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.