Chiftele de cartofi cu tocanita - Retete Culinare

Chiftele de cartofi cu tocanita


Pentru chiftelele de cartofi iti trebuie:
  • 5 cartofi fierti si pasati
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Pentru tocanita iti trebuie:
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 600 g piept de pui
  • 3 rosii
  • 200 g bacon
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita vegeta
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie pui la incins 2 linguri de ulei si calesti ceapa curatata si tocata marunt.
  2. Cand aceasta devine sticloasa, adaugi ardeii taiati fasii, baconul taiat in cubulete mai mici, si rosiile decojite si taiate cubulete.
  3. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il tai cubulete.
  4. Adaugi si pieptul de pui si o ceasca de apa si lasi cateva minute pana cand se patrunde carnea de pui.
  5. Presari 1 lingurita de vegeta.
  6. Pregatesti chiftelele de cartofi prin amestecare ingredientelor mentionate mai sus ( mai putin pesmetul ).
  7. Din aceasta compozitie formezi chiftele pe care le treci prin pesmet si le prajesti in ulei bine incins.
  8. Servesti cu tocanita de pui.
  9. Pofta buna!

Chiftele de cartofi cu tocanita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de cartofi cu tocanita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de cartofi cu tocanita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.