Rulouri festive de pui - Retete Culinare

Rulouri festive de pui


Iti trebuie:
  • 10 pulpe dezosate de pui
  • 60 ml vin alb
  • 2 frunze salvie
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2 -3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 5 felii de sunca
  • 3 felii de bacon
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura patrunjel
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le stergi cu un servet de bucatarie, le bati ca pentru snitele, le condimentezi cu sare si piper si le lasi cateva minute la rece.
  2. Rupi painea bucatele si o inmoi in lapte.
  3. Intre timp, cureti si toci marunt ceapa, usturoiul si le calesti intr-o lingura de ulei incins pana cand se inmoaie.
  4. Tai sunca presata bucati mari si o adaugi peste ceapa impreuna cu painea stoarsa bine.
  5. Lasi pe foc timp de 5 minute si, la sfarsit, adaugi patrunjelul tocat.
  6. Tai feliile de bacon fasii, le asezi peste bucatile de carne, apoi intinzi deasupra compozitia de paine si sunca presata.
  7. Rulezi fiecare bucata de carne si le fixezi cu o scobitoare.
  8. Intr-o tava, incalzesti uleiul ramas cu 1 catel de usturoi zdrobit, salvia, rozmarinul si frunza de dafin.
  9. Prajesti rulourile de pui pe toate partile, le stropesti cu vin si le tii pe foc pana cand lichidul scade.
  10. Condimentezi cu sare si piper dupa gust, apoi dai tava la cuptor, la foc moderat pentru 25 de minute.
  11. Pofta buna!

Rulouri festive de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri festive de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri festive de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.