Musaca cu cartofi si praz - Retete Culinare

Musaca cu cartofi si praz


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri unt
  • 300 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • 250 g praz
  • 3 rosii
  • boia de ardei
  • 2 oua
  • 5 linguri de vin alb
  • 5 linguri lapte
  • 125 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce acestia au fiert, ii cureti si ii tai rondele.
  3. Intr-o tigaie pui untul la topit si adaugi carnea.
  4. Dupa ce carnea s-a rumenit putin condimentezi cu sare, piper si boia de ardei.
  5. Cureti prazul si il tai rondele subtiri.
  6. Rosiile le tai jumatati, apoi in felii egale.
  7. Ungi o forma termorezistenta cu ulei si asezi,unul dupa altul, un rand de ceapa, unul de carne, unul de cartofi si unul de rosii, continuand la fel pana se umple tava.
  8. Amesteci ouale, vinul si laptele, pui sare, piper si boia si torni totul peste mancare.
  9. Deasupra, presari cascavalul ras.
  10. Lasi la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
  11. Pofta buna!

Musaca cu cartofi si praz



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu cartofi si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu cartofi si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.