Musaca cu piept de pui - Retete Culinare

Musaca cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 200 ml lapte
  • 60 g unt
  • 250 g verdeturi ( spanac, loboda, stevie)
  • 750 g piept de pui
  • 1 legatura tarhon verde
  • 2 cepe
  • 4-5 oua
  • 170 g cascaval ras
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cartofii si ii pui la fiert.
  2. Dupa ce au fiert cartofii, ii tai rondele.
  3. Ungi o tava cu ulei si asezi un strat de felii de cartofi fierti.
  4. Din restul cartofilor faci un piure, cat mai fin, adaugand laptele( pe care il incalzesti putin pentru a nu se forma cocoloase) si untul.
  5. Speli bine pieptul de pui, il tai in cubulete si il calesti in ulei, adaugand sare si piper si 2 linguri de apa.
  6. Cand este pe jumatate fiarta, adaugi verdeturile tocate fin.
  7. Torni acest amestec in tava peste stratul de cartofi.
  8. Amesteci ouale batute cu cascavalul ras si tarhonul tocat marunt si o torni in tava.
  9. Din piureul de cartofi pui gramajoare din loc in loc cu ajutorul unui pos.
  10. Pui tava in cuptor la foc potrivit, pana cand piureul se rumeneste putin.
  11. Pofta buna!

Musaca cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Musaca cu piept de pui" Musaca cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Grace Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare Fara nota
Mancarea chinezeaca are un gust mult mai bun daca o macnnai cu betisoarele :)) dupa 3 min de incercari de a le folosi pofta de mancare creste considerabil :))




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.