Cartofi umpluti cu ciuperci si pastrama - Retete Culinare

Cartofi umpluti cu ciuperci si pastrama


Iti trebuie:
  • 8 cartofi mai mari
  • 250 g ciuperci
  • 2 ardei diferit colorati
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 300 g pastrama de curcan ( sau de porc )
  • cateva fire de busuioc verde
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • menta uscata
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Din momentul in care incep sa fiarba ii mai lasi inca 15 minute pe foc.
  3. Lasi cartofii sa se raceasca.
  4. Intre timp, cureti si speli bine legumele, feliezi ciupercile, ardeiul il tai marunt, iar morcovul, pastarnacul si telina, le dai prin razatoarea mica.
  5. Pastrama o tai in cubulete mici.
  6. Cartofilor reci le tai, in partea de sus, un fel de capacel, apoi ii scobesti putin cu o lingurita pentru a introduce umplutura.
  7. Zarzavatul il calesti putin intr-o tigaie cu un strop de ulei, impreuna cu pastrama maruntita, apoi potrivesti gustul de sare.
  8. Iei tigaia de pe foc si presari menta uscata si busuioc, mararul si patrunjelul, tocate fin.
  9. Cu aceasta compozitie, umpli fiecare cartof, apoi ii asezi pe gratarul aragazului, pe care il bagi in cuptorul incins pentru 20-30 de minute.
  10. Deasupra razi cascaval.
  11. Pofta buna!

Cartofi umpluti cu ciuperci si pastrama


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti cu ciuperci si pastrama "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti cu ciuperci si pastrama - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.