Salata de beof - Retete Culinare

Salata de beof


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 2 linguri boabe de porumb
  • 2 linguri boabe de mazare
  • 1 piept de pui ( 600 g )
  • maioneza
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cartofii si ii pui la fiert in apa cu sare.
  2. Separat, cureti celelalte legume si le pui la fiert in vase separate.
  3. Speli bine pieptul de pui, il cureti de eventuale pielite si il pui la fiert si pe el in apa cu un praf de sare.
  4. Dupa ce a fiert pieptul de pui, il scurgi si il tai cubulete, apoi il pui intr-un castron.
  5. Adaugi restul legumelor taiate cubulete, boabele de porumb si cele de mazare.
  6. Adaugi maioneza, asezi salata pe un platou si decorezi dupa preferinta.
  7. Servesti salata dupa ce a stat la rece macar o ora.
  8. Pofta buna!

Salata de beof


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata de beof "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Salata de beof" Salata de beof - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ellen daniela cucu Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de PasteRetete de PasteRetete de Paste Fara nota
-nu pun porumb deoarece morcovul,telina si putina radacina de patrunjel, sunt dulci ,si e suficient
-nu pun nici mazare,se acreste repede.
=pun castraveti acri,mutrati, de preferinta acri,nu sarati,si mici nu mari cu seminte.dupa ce ii tai f marunt ii storc in pumn f bine de zeama,de apa,
-ptr ornat folosesc masline negre f samburi micute,de calitate.
-in maioneza pun putin mustar de dijon.
-nu pun piper,ii schimba gustul
-la sfarsit se gusta,ea trebuie sa fie putin acrisoara.
-o ornez cu masline,putin gogosar rosu,albus de ou ras ,castraveti murati
pofta buna,sfatul meu e sa o incercati asa cum o fac eu,nu o sa va para rau.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.