Chifle umplute cu oua si pastrama - Retete Culinare

Chifle umplute cu oua si pastrama


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina alba
  • 150 g faina de secara
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 35 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • ulei pentru uns
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 12 oua
  • 400 g pastrama afumata
  • 1 legatura ceapa verde
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert in apa rece si le lasi sa fiarba pana cand devin tari.
  2. Dupa ce au fiert le lasi cateva minute in apa rece pentru a fi mai usor de curatat.
  3. Pentru chifle, dizolvi drojdia cu putina apa calduta.
  4. Adaugi zaharul si o lingura de faina alba.
  5. Lasi sa creasca.
  6. Cerni faina alba si de secara intr-un vas mai mare, adaugi chimenul, o lingurita cu sare, maiaua si apa calduta suficienta pentru a obtine un aluat potrivit de tare si-l lasi sa creasca.
  7. Jumatate din oua le tai cubulete, iar restul in jumatati.
  8. Pastrama o tai cubulete mici, iar ceapa o toci marunt.
  9. Amesteci ouale cubulete cu pastrama si ceapa.
  10. Intinzi aluatul intr-o foaie si tai 12 patrate.
  11. Pui in centrul fiecaruia umplutura, acoperi cu o jumatate de ou, prinzi bine si le dai forma rotunda.
  12. Le mai lasi sa creasca 15 minute.
  13. Le coci in cuptorul preincalzit 30 de minute.
  14. Pofta buna!

Chifle umplute cu oua si pastrama

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chifle umplute cu oua si pastrama "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chifle umplute cu oua si pastrama - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.