Rulada umpluta cu telemea si sunca - Retete Culinare

Rulada umpluta cu telemea si sunca


Iti trebuie:
  • 350 g cascaval
  • 250 g sunca presata
  • 6 oua fierte tari
  • 60 g unt
  • 150 g telemea
  • 150 g branza de vaci
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingurita busuioc tocat marunt
  • 1/2 lingura marar verde tocat marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert intr-un vas cu apa rece si le lasi pana cand devin tari.
  2. Dupa ce au fiert le tii cateva minute in apa rece, le cureti de coaja, opresti albusul la doua dintre ele, iar restul le dai pe razatoare.
  3. Le freci cu untul, apoi adaugi gogosarul taiat cubulete, branza telemea sfaramata, branza de vaci, busuiocul, mararul tocat marunt, sare si piper, dupa gust.
  4. Omogenizezi, iar la sfarsit adaugi albusurile oprite taiate cuburi si amesteci usor.
  5. Pui cascavalul taiat intr-o punga si-l pui in apa clocotita pana se inmoaie.
  6. Il scoti si-l pui pe o folie alimentara.
  7. Acoperi cu alta folie si subtiezi cu sucitorul pana cand obtii o foaie subtire dreptunghiulara.
  8. Asezi pe foaia de cascaval feliile de sunca taiate subtiri, intinzi umplutura de oua si rulezi cu ajutorul foliei cat mai strans rulada, avand grija sa nu se rupa.
  9. O pui la frigider pentru minim 2 ore pentru a se intari.
  10. Pofta buna!

Rulada umpluta cu telemea si sunca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada umpluta cu telemea si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada umpluta cu telemea si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.