- Pagina Principala
- Aperitive
- Retete de Aperitive Calde
- Oua invelite in bacon
Oua invelite in bacon
- Prezentata de: Tivadar Cornelia
- » Cartea De Bucate : Retete de Aperitive Calde
- » Nota:
- » Data: 11/04/2012
Iti trebuie:
- 10 oua
- 10 felii de bacon
- 60 g unt
- 5-6 linguri smantana
- 3 linguri cascaval ras
- 1 lingura parmezan ras
- 1-2 lingura faina
- 2 oua
- sare
- piper
- Pui cele 10 oua la fiert in apa rece cu un praf de sare si le lasi pana cand sunt fierte tari.
- Dupa ce au fiert le tii cateva minute in apa rece, le cureti de coaja si le tai un capac la capatul mai ascutit.
- Le infasori in feliile de bacon si le asezi, cu capacul taiat in sus, intr-un vas termorezistent, uns cu unt.
- Printre oua torni smantana batuta cu ouale crude, faina, parmezanul ras, sare si piper, dupa gust.
- Deasupra presari cascavalul ras.
- Introduci vasul in cuptorul bine incins, pentru circa 15-20 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua invelite in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".