Budinca condimentata cu pastrama - Retete Culinare

Budinca condimentata cu pastrama


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 40 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 300 ml lapte
  • 200 g gris
  • 5 catei de usturoi
  • 400 g pastrama afumata
  • 6 chifle
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit ienibahar
  • 2 lingurite maghiran
  • 1 varf cutit nusoara
  • 1 lingura patrunjel verde
  • pesmet
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas, desfaci drojdia cu 2-3 linguri de lapte, adaugi si putin zahar si le lasi sa creasca.
  2. Tai painea in cubulete si o pui la inmuiat in lapte.
  3. Dupa aceea, storci bine painea.
  4. Adaugi peste paine pastrama taiata cubulete, grisul, maiaua pregatita mai sus si usturoiul pisat.
  5. Condimentezi cu sare, dupa gust, cu piper, ienibahar, maghiran, nucsoara si patrunjel.
  6. Adaugi ouale batute si amesteci usor.
  7. Pui compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent mai mare pe care l-ai uns si l-ai tapetat cu pesmet.
  8. Lasi aluatul sa creasca in forma aproximativ 20 de minute, dupa care o introduci la cuptor pentru 45 de minute.
  9. Pofta buna!

Budinca condimentata cu pastrama

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca condimentata cu pastrama "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca condimentata cu pastrama - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.