Ciorba de miel si smantana - Retete Culinare

Ciorba de miel si smantana


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 4 linguri orez
  • 3 galbenusuri
  • 1 foaie de dafin
  • 350 g smantana
  • 60 ml otet de mere
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel , o transezi si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Spumezi ori de cate ori este nevoie.
  3. Intre timp cureti si speli bine legumele.
  4. Lasi sa fiarba 15 minute, dupa care adaugi, ceapa tocata marunt, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea mare.
  5. Lasi pana cand legumele sunt aproape fierte.
  6. Adaugi orezul spalat bine, foaia de dafin si mai lasi pana cand totul este fiert bine.
  7. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  8. Amesteci galbenusurile cu smantana intr-un castron mai mare.
  9. Iei cu polonicul zeama din supa si pui peste smantana cu galbenusuri, amestecand cu un tel, pana ajunge la temperatura supei.
  10. Torni smantana in oala, opresti focul si acresti cu otet de mere, dupa gust.
  11. Potrivesti gustul de sare si adaugi leusteanul tocat marunt.
  12. Acoperi oala si lasi 10 minute ca sa se aromatizeze.
  13. Pofta buna!

Ciorba de miel si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de miel si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de miel si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.