Tort cu crema de capsuni - Retete Culinare

Tort cu crema de capsuni


Pentru blat iti trebuie:
  • 9 oua
  • 9 linguri faina
  • 9 linguri zahar
Pentru crema iti trebuie:
  • 700 ml frisca lichida
  • 150 g gem capsuni
  • 250 g capsuni
  • 1 esenta de vanilie
  • 4 linguri crema de ciocolata
  • 2 pliculete gelatina
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pregatesti un aluat de pandispan astfel: separi galbenusurile de albusuri si te asiguri ca fiecare ou in parte este proaspat.
  2. Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi treptat faina si albusurile batute spuma cu un praf de sare.
  3. Torni compozitia intr-o forma de tort unsa si tapetata si o dai la cuptor pentru 45 de minute.
  4. Dupa ce e gata il lasi sa se raceasca.
  5. Pui la inmuiat gelatina in 100 ml apa calduta, o topesti pe foc, dar fara sa o dai in fiert, si o lasi sa se raceasca.
  6. Bati frisca, lichida, adaugi capsunile facute piure, gemul, esenta de vanilie si gelatina.
  7. Tai blatul in trei.
  8. Opresti un sfert din crema pentru a imbraca tortul.
  9. Asezi o parte de blat, pui jumatate din crema ramasa, intinzi crema de ciocolata moale, pui a doua parte de blat, crema si blat.
  10. Imbraci partea laterala a tortului cu crema oprita si decorezi dupa preferinta cu ce ai la indemana.
  11. Pofta buna!

Tort cu crema de capsuni


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu crema de capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu crema de capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.