Tort tiramisu - Retete Culinare

Tort tiramisu


Iti trebuie:
  • 1 pachet mare piscoturi
  • 700 ml frisca lichida
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g crema de branza
  • 1 pliculet gelatina
  • 2 linguri cacao
  • 200 ml cafea concentrata
  • 1-2 fiole esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Bati 500 ml frisca lichida cu esenta de vanilie si zaharul pudra.
  2. Adaugi crema de branza si mixezi bine, pana obtii o compozitie omogena.
  3. Pui gelatina la inmuiat in 50 ml apa.
  4. Topesti gelatina pe foc, dar fara sa o dai in clocot, si o incorporezi in crema de branza.
  5. Intr-o forma mare de tort cu pereti detasabili, asezi pe margini si pe fund piscoturi.
  6. Torni jumatate din crema de branza, asezi piscoturi inmuiate in cafea si pui restul de crema.
  7. Il dai la rece pentru cel putin 2-3 ore.
  8. Scoti tortul din forma, presari cacaua deasupra si ornezi dupa preferinta cu frisca ramasa.
  9. Pofta buna!

Tort tiramisu





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort tiramisu "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tort tiramisu" Tort tiramisu - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
iuliana crainic Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de TorturiRetete de Torturi Fara nota
se poate si mai simpla dar tot atat de buna:400gr.piscoturi,4linguri de zahar,4oua,400gr.mascarpone,1lingurita cafea ness,cacao.Sebat albusurilespuma,sefreaca galbenusurile cu zaharul.Se amesteca galbenusurile cu mascarpone si incet se incorporeaza albusurile batute spuma.Piscoturile se inmoaie in ipa cu ness{si putin zahar,daca doriti} sise cladesc un strat de piscot,unstrat de crema si inca un strat de piscot si inca un strat de crema.Deasupras se cerne cacao si se pune la frigider cateva ore. Pofta buna!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.