Pasca pentru iepuras - Retete Culinare

Pasca pentru iepuras


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g ricotta
  • 4 linguri gris
  • 100-150 ml lapte
  • 200 g zahar
  • coaja rasa de portocala
  • coaja rasa de lamaie
  • 100 g fructe confiate ( lamaie si portocala )
  • 3 oua
  • 1 esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat omogen si consistent pe care il lasi la rece cateva minute.
  2. Fierbi grisul in lapte si, dupa ce se raceste, il amesteci cu branza de vaci si cu ricotta.
  3. Adaugi galbenusurile, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie, zaharul, fructele confiate taiate bucatele si omogenizezi bine.
  4. La final, incorporezi albusurile batute spuma tare, amestecand de jos in sus ca sa nu se lase.
  5. Intinzi aluatul intr-o forma rotunda, unsa si tapetata, adaugi umplutura cu branza dulce si dai pasca la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 60 de minute.
  6. Pofta buna!

Pasca pentru iepuras


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca pentru iepuras "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca pentru iepuras - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.