Foietaj umplut cu carne - Retete Culinare

Foietaj umplut cu carne


Iti trebuie:
  • 1 pachet de foi de placinta din comert
  • 700 g carne de vita ( sau de pui )
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana groasa
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri bulion
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea si o pui la fiert in apa rece cu sare, avand grija sa spumezi ori de cate ori este necesar
  2. Cureti cepele, le speli, le tai marunt si le calesti intr-o lingura de ulei incins.
  3. Adaugi o jumatate de cana cu apa amestecata cu bulionul si fierbi pana se inmoaie bine ceapa si pana se leaga putin sosul.
  4. Adaugi carnea tocata, amesteci bine si mai lasi cateva minute pe foc.
  5. Lasi putin sa se racoreasca
  6. Pui smantana, ouale, sare si piperi dupa gust.
  7. Jumatate din foile de placinta le ungi cu ulei si adaugi la mijloc jumatate din amestecul de carne si ceapa, apoi ruIezi.
  8. La fel procedezi si cu cea de-a doua rulada.
  9. O asezi pe o tava unsa cu putin ulei si o introduci la. cuptor; pentru 40 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
  10. Pofta buna!

Foietaj umplut cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foietaj umplut cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Foietaj umplut cu carne  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.