Prajitura cu nuca si rahat - Retete Culinare

Prajitura cu nuca si rahat


Pentru foi iti trebuie:
  • 600-700 g faina
  • 250 g margarina pentru prajituri
  • 4 galbenusuri
  • 1 cub mic drojdie
  • lapte caldut
  • 100 g zahar
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 800 g rahat colorat
  • 4 albusuri
  • 250 g nuca macinata
  • 170 g zahar
  • 1 borcan gem de piersici
Pentru glazura iti trebuie:
  • 1 plic glazura de ciocolata din comert
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat potrivit de tare, din care intinzi 4 foi cat tava de aragaz.
  2. Pui in tava unsa cu ulei prima foaie, asezi rahatul taiat cubulete si dat prin faina, si asezi cea de-a doua foaie.
  3. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand usor zaharul si nuca macinata, apoi torni peste cea de-a doua foaie.
  4. Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu cea de-a patra.
  5. Coci la foc mic, circa 45 de minute.
  6. Lasi prajitura sa se racoreasca, dupa care o decorezi cu glazura de ciocolata pregatita conform instructiunilor de pe plic.
  7. Pofta buna!

Prajitura cu nuca si rahat



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu nuca si rahat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu nuca si rahat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.