Rulada umpluta cu pui si ciuperci - Retete Culinare

Rulada umpluta cu pui si ciuperci


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 140 g unt
  • 1 praf de sare
  • 150 g smantana
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 3 linguri orez fiert
  • 1 borcan de ciuperci ( 300-400 g )
  • 3 oua
  • 5 oua fierte tari
  • 80 g unt
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 3-4 linguri gris
  • 2 galbenusuri de ou pentru uns
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi cand trebuie.
  2. Intre timp, framanti un aluat in ingredientele mentionate mai sus si il lasi la rece circa 40 de minute.
  3. Dupa ce carnea a fiert, o tai cubulete.
  4. Intr-o tigaie incingi untul, adaugi ceapa si ciupercile tocate marunt si lasi pana cand ceapa devine aurie la culoare.
  5. Adaugi apoi si carnea de pui tocata cubulete si mai lasi pe foc inca 5 minute.
  6. Iei de pe foc si adaugi orezul fiert si mararul tocat marunt.
  7. Dupa ce amestecul s-a racorit, adaugi ouale batute cu grisul, sare si piper.
  8. Intinzi 2 foi rotunde.
  9. Ungi o forma de tarta cu margarina si o tapetezi cu gris.
  10. Asezi o foaie, o intepi cu furculita si pui jumatate din umplutura.
  11. Asezi ouale fierte tari si taiate jumatati sau sferturi, torni restul de umplutura si acoperi ce cea de-a doua foaie.
  12. Ungi cu galbenus batut si lasi la foc potrivit aproximativ 60 de minute.
  13. Pofta buna!

Rulada umpluta cu pui si ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada umpluta cu pui si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada umpluta cu pui si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.