Tort cu piscoturi si ciocolata - Retete Culinare

Tort cu piscoturi si ciocolata


Iti trebuie:
  • 1 pachet mare piscoturi
  • 700 ml frisca lichida
  • 2 cani de zahr
  • 250 g margarina pentru prajituri
  • 4-5 oua
  • 3 plicuri gelatina
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 2 ciocolate cu lapte
Pregatesti asa:
  1. Bati jumatate din cantitatea de frisca si lasi la rece cateva minute.
  2. Pui gelatina la inmuiat conform indicatiilor de pe plic.
  3. Freci galbenusurile cu untul si albusurile le bati spuma tare cu zaharul.
  4. Pui intr-o cratita pe foc, la bain marie 200 ml lapte, ciocolata rupta bucati si cacaua si, dupa ce da in clocot, o iei de pe foc si adaugi galbenusurile cu untul, gelatina si amesteci bine pana se incorporeaza.
  5. La final, adaugi albusurile si frisca batute.
  6. Imbraci o forma rotunda cu folie alimentara.
  7. Asezi piscoturile inmuiate in restul de lapte si 1/2 fiola esenta de rom pe peretii formei.
  8. Torni compozitia si asezi deasupra un rand de piscoturi.
  9. Decorezi cu frisca si ciocolata rasa.
  10. Lasi la frigider pana in momentul servirii.
  11. Pofta buna!

Tort cu piscoturi si ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu piscoturi si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu piscoturi si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.