Rulada cu cascaval si ciupercute - Retete Culinare

Rulada cu cascaval si ciupercute


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 ml lapte
  • 200 g margarina pentru prajituri
  • 150-200 g faina
  • 5 oua
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 200 g cascaval ras
  • 2 linguri unt
  • 400 g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pe un vas pus la bain marie, topesti margarina,adaugi faina si amesteci energic cu telul.
  2. Adaugi laptele si amesteci pana se omogenizeaza.
  3. Iei de pe foc, lasi sa se racoreasca putin si adaugi ouale intregi, sare, dupa gust, si mixezi.
  4. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani care curge.
  5. Torni totul intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.
  6. Coci, la foc mediu.
  7. Rastorni blatul cu fata in jos pe o alta hartie de copt
  8. Pentru umplutura, incingi 2 linguri de unt intr-o craticioara, adaugi ceapa tocata si lasi sa se inmoaie putin.
  9. Pui ciupercile tocate marunt si lasi pe foc pana se inmoaie, adaugi mararul, sare si piper si mai lasi un pic.
  10. Intinzi compozitia pe foaia de rulada si presari deasupra cascavalul ras.
  11. Rulezi strans cu hartia de copt, strangi bine la capete si dai la rece cel putin 30 de minute.
  12. Pofta buna!

Rulada cu cascaval si ciupercute


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu cascaval si ciupercute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu cascaval si ciupercute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.