Drob de Paste - Retete Culinare

Drob de Paste


Iti trebuie:
  • maruntaie de la un miel
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • prapurele de la miel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine organele de miel ( ficatul, inima, rinichii si plamanii ) si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi daca e necesar.
  2. Dupa ce au fiert le lasi sa se raceasca si, fie le dai prin masina de tocat carne, fie le toci marunt cubulete.
  3. Toci marunt ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul si le pui peste maruntaiele tocate.
  4. Albusurile le bati spuma tare, adaugi treptat galbenusurile si le torni peste maruntaie si verdeturile tocate.
  5. Amesteci bine si condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  6. Ungi o forma termorezistenta sau o tava cu ulei si o tapetezi cu putin pesmet.
  7. Asezi jumatate din prapure in forma, imbracand-o cat poti, torni compozitia si acoperi cu cealalta jumatate de prapure.
  8. Introduci forma la cuptor pentru 30-40 de minute, la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

Drob de Paste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de Paste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de Paste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.