Sos aioli - Retete Culinare

Sos aioli

Iti trebuie:
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita rasa boia de ardei
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  • Se piseaza usturoiul intr-o piulita, cu putina sare, pana cand se obtine o pasta fina.
  • Cu cat este mai fina pasta obtinuta, cu atat va fi mai reusit sosul.
  • Se adauga boiaua, sarea si galbenusurile, se amesteca pentru omogenizare si apoi se toarna putin cate putin uleiul, ca la maioneza clasica.
  • Cand compozitia devine cremoasa, se adauga zeama de lamaie, condimentele, se mai freaca putin si apoi se tine la rece pana in momentul servirii.
Pregatire: 15 minute

Sos aioli

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos aioli "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sos aioli - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.